Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Tallahassee

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Tallahassee inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Tallahassee miniguide

Hyrbil Tallahassee
Biluthyrning Tallahassee

Tallahassee är huvudstad i delstaten Florida. Det ligger i statens nordvästra hörn, mellan Pensacola (västkusten), och Jacksonville (på den östra kust). Namnet är indiska och kan översättas som ”gamla stan”, även om den inte grundades förrän 1824. Med sina 171922 invånare (2008) är Tallahassee en stor stad med amerikanska normer, men i huvudstadsregionen lever nästan 360000 personer.

 

Bland sevärdheterna i Tallahassee är ”The Old Capitol” – den gamla senaten byggnaden, som i 1978 ersatts med ”The New Capitol,” och är nu ett museum.

Annars Natural Park Wakulla Springs en populär destination. Här var några av de första Tarzan-filmer (med Johnny Weissmuller i huvudrollen) registreras. Den Pebble Hill Plantation tillhör stadens attraktioner. Det var ursprungligen en typisk södra bomullsplantage – som nu är ett museum.

Det finns två regionala flygplatserna i Talla Hasse, som har linjer till andra städer i södra USA : Talla Hasse Regional Airport och Tallahassee kommersiell flygplats.