Spara upp till 70 % på biluthyrning

Vi söker efter bästa pris på hyrbil från 1 600 olika företag

tick-2Garanterat låga priser

tick-2Inklusive försäkring och skatt

tick-2Inga dolda avgifter

tick-2 Fri körsträcka på de flesta destinationer

tick-2 Inga kreditkortskostnader

tick-2 24-timmars kundservice

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Biluthyrning Albuquerque

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Albuquerque inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Albuquerque miniguide

Hyrbil Albuquerque

Biluthyrning Albuquerque

Albuquerque ligger i sydvästra USA och är den största staden i delstaten New Mexiko.Den ligger vid floden Rio Grande och har 522.000 invånare (2008). Albuquerque är en av de äldsta städerna i USA, grundades 1706 av spanjorerna.

Staden har ett unikt multikulturellt kulturarv och historia, och i centrum finns flera museer att berätta om detta. Albuquerque har också bra shopping, nattliv, konstgallerier, parker och trädgårdar.

En av de mest populära turistattraktioner är Albuquerque Biological Park – som innehåller en botanisk trädgård, ett zoo, ett akvarium och en sjö med bra fiske och uthyrning av trampbåtar.

Naturhistoriska riksmuseet och vetenskap är också en populär attraktion för turister, med pedagogiska utställningar med sådana dinosaurie-ben. Det finns också ett planetarium och en IMAX-biograf.

Kabel-Line Sandia Peak, som ligger i utkanten av staden, är världens längsta – och tar besökarna upp till bergskedjan Sandia Mountains. Den högsta punkten i området är 3255 m.

Albuquerque har flera årliga festivaler. Den mest kända är luftballong festivalen, som äger rum i oktober månad, och är den största i sitt slag. Mer än 700 ballong brev samtidigt, och festivalen har stort stöd av både lokalbefolkning och turister.

Stadens flygplats, Albuquerque International Sunport , som ligger 7 km söder om centrum.

 

Svenska