Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Albuquerque

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Albuquerque inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Albuquerque miniguide

Hyrbil Albuquerque
Biluthyrning Albuquerque

Albuquerque ligger i sydvästra USA och är den största staden i delstaten New Mexiko.Den ligger vid floden Rio Grande och har 522.000 invånare (2008). Albuquerque är en av de äldsta städerna i USA, grundades 1706 av spanjorerna.

Staden har ett unikt multikulturellt kulturarv och historia, och i centrum finns flera museer att berätta om detta. Albuquerque har också bra shopping, nattliv, konstgallerier, parker och trädgårdar.

En av de mest populära turistattraktioner är Albuquerque Biological Park – som innehåller en botanisk trädgård, ett zoo, ett akvarium och en sjö med bra fiske och uthyrning av trampbåtar.

Naturhistoriska riksmuseet och vetenskap är också en populär attraktion för turister, med pedagogiska utställningar med sådana dinosaurie-ben. Det finns också ett planetarium och en IMAX-biograf.

Kabel-Line Sandia Peak, som ligger i utkanten av staden, är världens längsta – och tar besökarna upp till bergskedjan Sandia Mountains. Den högsta punkten i området är 3255 m.

Albuquerque har flera årliga festivaler. Den mest kända är luftballong festivalen, som äger rum i oktober månad, och är den största i sitt slag. Mer än 700 ballong brev samtidigt, och festivalen har stort stöd av både lokalbefolkning och turister.

Stadens flygplats, Albuquerque International Sunport, som ligger 7 km söder om centrum.