Hyrbil Kanada

Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Kanada

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Kanada inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Kanada miniguide

Hyrbil Kanada
Biluthyrning Kanada

Kanada är – om man tittar bort från Alaska (som är en delstat i USA ) – Hela norra delen av den nordamerikanska kontinenten.En total yta på nästan 10 miljoner km2 mark position som världens näst största (efter Ryssland ).En stor del av Kanada är täckt av skog och sjöar, är befolkningen fortfarande ”bara” ca. 33 miljoner euro. De flesta människor bor antingen längs Atlantkusten i öster, Stillahavskusten i väster – eller längs gränsen mot USA.

Kanada har två officiella språk: engelska och franska. De tre inhemska grupper av indianer, Metis och inuiter dock tala sitt eget språk, även om de är i PR huvudsakligen använda engelska eller franska.

På ett så stort landområde kommer naturligtvis de klimatiska förhållandena ändras. Landet har kustklimat i väster och till stor del kontinentalt klimat i centrala, södra och östra regioner – medan en arktiska typ av klimat dominerar i norr, där landet gränsar till Norra ishavet.

Huvudstaden av landet, Ottawa, har ca. 823.000 medborgare – medan landets största stad, Toronto, har cirka 2,5 miljoner (5,6 miljoner i storstadsområdet).Även Montreal och Calgary som båda har drygt 1 miljon invånare) är (högre än Ottawa.

Andra större städer är Edmonton, Winnipeg, Quebec och Vancouver (i 2010 anordna vinter-OS).

Landets största flygplats är Toronto Pearson International Airport – men Calgary International Airport och Vancouver International Airport har tung trafik, särskilt av människor som kommer att åka skidor i Klippiga bergen.

Prova vårt enkla sökmotor och få överraskande låga priser noterade på hyrbil i Kanada. Toronto och Vancouver är de populäraste biluthyrning, destination i Kanada.