Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Mississauga

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Mississauga inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Mississauga miniguide

Hyrbil Mississauga
Biluthyrning Mississauga

Mississauga är Kanadas sjätte största stad med en befolkning på nästan 670 tusen (2006).Mississauga ligger 20 km sydväst om landets största stad Toronto och nära till stranden av Lake Ontario.Staden tillhör den södra delen av provinsen Ontario som ligger söder om landet. Det tar bara 4 timmar att köra från Mississauga till staden Detroit, som ligger i norra USA .

Mississauga har en hamn kallad Port Credit. Detta är en historisk stad med trevliga gator och byggnader och mysiga restauranger, barer och kaféer. En annan historisk sevärdhet är Benares Historic House från tidigt 1800-talet, och dess historia berättas på Bradley Museum. Även slagit fast festligheter för hela familjen, Waterfront Festival, bröd och honung Festival och procession Santa Claus Parade kring jul. Square One Shopping Centre är en av Kanadas största köpcentrum, och Playdium är ett spel och aktivitetscenter.

Toronto Pearson International Airport är den största flygplatsen i landet och ligger ca. 15 minuter utanför Mississauga.