Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Toronto

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Toronto inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Toronto miniguide

Hyrbil Toronto
Biluthyrning Toronto

Toronto är den största staden i Kanada med en befolkning på över 2,5 miljoner 2006.Du beräkna antalet invånare i förorterna, också ökar antalet med även 2500 000Toronto är huvudstad i provinsen Ontario, som ligger nära gränsen till USA. Det ligger på västra stranden av Lake Ontario.

Toronto växte till en stad runt en fransk fästning som byggdes 1749, och i dag är staden ett modernt ekonomiskt och kulturellt centrum. Urban Landskapet präglas av historiska byggnader och skyskrapor och flera parker. Många reser till Toronto på grund av vintersport och de många restauranger som specialiserat sig på varm choklad. Bowmanville zoologiska Parc är Kanadas äldsta zoo och grundades 1919. Idag kan besökarna uppleva aktiviteter som elefant ridning, utfodring av lejon och en varieté.

Toronto Pearson International Flyplas s är den största och mest trafikerade flygplatsen i Kanada med över 30 miljoner passagerare under 2008.Flygplatsen ligger ca. 30 km utanför staden.