Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Kamloops

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Kamloops inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Kamloops miniguide

Hyrbil Kamloops
Biluthyrning Kamloops

Kamloops är en kanadensisk stad belägen sydost om provinsen British Columbia. Provinsen ligger sydost om landet och gränsar till USA i söder.Den ligger i samma område som floderna nord Thompson och syd Thompson möter och blir Thompson River. Det handlar om 250 km till Vancouver i sydväst och det tar nästan tre timmar att köra till gränsen.Kamloops grundades 1813 och dess befolkning är nu på nästan 70, 000 (2008).

Kamloops erbjuder både sevärdheter och aktiviteter under hela året. Under vintern försökte Kamloops efter för vinteraktiviteter som skoterturer och släde, och Sun Peaks Resort är landets tredje största skidort. Populära sommar aktiviteter inkluderar ridning, kanot och kajakturer och fiske. Året runt kan du besöka BC Wildlife Park som är en blandning av en djurpark och ett aktivitetscenter. Kamloops tidsfrister också ett gammalt ånglok som går kusligt spöke turer runt Halloween, mysiga turer vintern vid jul.

Den närmaste flygplatsen heter Kamloops flygplats och ligger ca. 10 km utanför staden.