Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Vancouver

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Vancouver inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Vancouver miniguide

Hyrbil Vancouver
Biluthyrning Vancouver

Vancouver är Kanadas åttonde största stad och den största i landets västra kust med en befolkning på mer än 570, 000 (2006).I hela regionen där bor cirka två miljoner invånare, vilket gör det område som det tredje största i landet.Vancouver är mycket sydväst om provinsen British Columbia. Den ligger nära gränsen till USA och i Vancouver Island.

Vancouver har mycket att erbjuda för både utomhus och inomhus aktiviteter. På regniga dagar kan det vara trevligt att besöka en av stadens många museer som Museum of Vancouver. Här kan besökare se artefakter från hela världen, inklusive en mumie från Egypten .Vancouver är känd för sina många parker och staden sätta upp över 200 Stanley Park är en av de största i världen och sätta upp på zoo, restauranger, vackra rastplatser, ett akvarium och mycket mer.

Vancouver International Airport har flygningar till Europa, Asien, Nord-och Sydamerika samt inrikesflyg.Flygplatsen är den näst största i Kanada och är belägen 12 km utanför centrum.