Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Vancouver Flygplats

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Vancouver Flygplats inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Vancouver Flygplats miniguide

Hyrbil Vancouver Flygplats
Biluthyrning Vancouver Flygplats

Vancouver internationella flygplats (YVR) ligger ca 13 km söder om Vancouver. Under 2009 öppnade ett nytt snabbtåg som går mellan flygplatsen och Vancouver förutom att det finns bussar till andra destinationer i Kanada. Biluthyrning företag som ligger i flygplatsens Budget, Hertz, Avis, National / Alamo och Dollar / Thrifty. De ligger på botten nivå på parkeringen.

Vancouver Airport är den näst största flygplatsen i Kanada med ett besök av 16.177.438 passagerare under 2009. Från Vancouver, en flyga direkt till 19 olika destinationer i Sydamerika, Australien, Europa och Asien.Flygplatsen är ett nav för Air Transat, Air Kanada och Air Kanada Jazz.

Urvalet av barer, kaféer, restauranger och butiker är på god Vancouver Airport. Flygplatsen erbjuder även trådlöst internet, ATM, post, kapell, spa, läkare och tandläkare centrum, lekplats och affärscentrum. Flygplatsen är känd för sina stora design-och konstutställningar.