Hyrbil Australien

Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Australien

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Australien inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Australien miniguide

Hyrbil Australien
Biluthyrning Australien

Australien är en del av Oceanien, som ligger på södra halvklotet – med Stilla havet i öster och Indiska oceanen i väster. Landet ligger nordväst om Nya Zeeland och söder om Indonesien, Östtimor och Papua Nya Guinea.Australien har 22.100 tusen invånare (2010), och är den 6 största landet i världen när det gäller utrymme.

Australiens högsta berg är Mount Koscioszko, som är 2229 m.

Landet har ett tropiskt savann klimat i norr – i ökenområden, regnskogar och slätter. Viktiga delar av landet har ökenliknande klimat med stora torra områden, och Australiens östra och västra kusten har ett subtropiskt klimat. Längs sydöstra kust är ett tempererat klimat.

Australien är ett populärt utflyktsmål. Landet är känt för sina många nationalparker med vacker natur, dess unika djurliv – samt sina många sandstränder längs kusten. Världens största korallrev, Stora Barriärrevet, ligger på Australiens nordöstra kust och är en av landets största turistattraktioner.

Australiens huvudstad Canberra har 341.000 invånare (2009), belägen sydost om landet, mellan det viktiga och berömda städerna Sydney (4,3 miljoner invånare) och Melbourne (3,8 miljoner invånare).

Andra folkrika städer i Australien är Sydney, Brisbane, Perth, Adelaide, Newcastle och Gold Coast .

Australien har flera internationella flygplatser och Sydney Airport – flygplatsen ligger 7 km söder om Sydney centrum – är landets största.

Genom Hyrbilguiden.se kan du beställa en bil vid alla större flygplatser och städer i Australien. Prova sökmotorn ovan för att komma ett ögonblick reservation.