Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Canberra

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Canberra inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Canberra miniguide

Hyrbil Canberra
Biluthyrning Canberra

Canberra, som är den 7 största staden i Australien (320.000 invånare), är också landets huvudstad.Det ligger nära sydöstra kust, i Australian Capital Territory – ganska mitt emellan de större städerna Sydney och Melbourne .

Canberra är en relativt ung, planerad stad. Det var genom ett regeringsbeslut 1908 och började byggas 1913. År 1927 flyttade både regering och parlament här. I planeringsskedet beslöts – inspirerad av ”The Garden City rörelsen” som den nya huvudstaden skulle vara en ”grön” stad. Därför är det väldigt många parker och andra grönområden i Canberra.

Många av Australiens nationella kulturinstitutioner ligger i huvudstaden – inklusive National Museum, National Archives, National Gallery, Nationalbiblioteket, War Memorial Museum of Australian War Memorial och Vetenskapsakademien Australian Academy of Science.

Annars Canberra känd som ett centrum för musik och teater – och många av de stora kulturevenemang som äger rum här – till exempel. den årliga Fira Canberra Festival.

Flygplats Canberra International Airport ligger 8,5 km öster om centrum