Spara upp till 70 % på biluthyrning

Vi söker efter bästa pris på hyrbil från 1 600 olika företag

tick-2Garanterat låga priser

tick-2Inklusive försäkring och skatt

tick-2Inga dolda avgifter

tick-2 Fri körsträcka på de flesta destinationer

tick-2 Inga kreditkortskostnader

tick-2 24-timmars kundservice

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Biluthyrning Sydney

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Sydney inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Sydney miniguide

Hyrbil Sydney

Biluthyrning Sydney

Sydney är den största staden i Australien – och även den äldsta (grundat 1788).Det är också huvudstad i delstaten New South Wales. Staden är, både på grund av storlek (mer än 4 miljoner invånare) och på grund av mångfalden i utbudet, en stark turistmagnet. 70% av alla turister till Australien besöka Sydney.

Staden har naturligtvis allt du kan förvänta dig av en metropol av denna storlek. När det gäller särskilda enskilda attraktioner, men intar operahuset en särskild ställning. Med sina segel-formade arkitekturen och dess centrala läge i hamnområdet, byggnaden – ritad av den danske arkitekten Jørn Utzon – en av de 20 -talets mest kända byggnader. Sydney Opera House är faktiskt Unescos   Världsarvslistan.Andra populära platser är bron Sydney Harbour Bridge, den 305 meter höga Sydney Tower och imponerande park Sydney Botanic Gardens. Sydneys skyline i övrigt domineras av moderna skyskrapor.

Sydney är också känt för sina många exceptionellt vackra stränder. Den mest kända av dem är Bondi Beach – där många filmer, TV-serier och musikvideor registreras.

Australiens största flygplats – Kingsford Smith International Airport – flygplatsen ligger 9 miles söder om Sydney centrum.

Sydney är en av våra mest populära destinationerna för biluthyrning. Vår unika sökmotor tillhandahåller ett brett utbud av hyrbilar till låga priser, eftersom de priser som erhålls från flera företag

 

Svenska