Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Sydney Flygplats

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Sydney Flygplats inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Sydney Flygplats miniguide

Townsville
Biluthyrning Sydney Flygplats

Sydney Airport (SYD), även känd som Kingsford Smith flygplats, belägen 8 km från Sydney förorten Mascot.Flygplatsen kan skryta med flera internationella utmärkelser från både Condé Nast och Skytrax. Det finns goda bussförbindelser och en ny järnvägsförbindelse mellan flygplatsen och Sydney lämnar var tionde minut. Sex olika biluthyrningsfirmor på flygplatsen.

Flygplatsen är en av de äldsta i världen med en historia som går tillbaka till 1919. Under 2008 över 32.900 tusen passagerare besök flygplatsen. Flygbolag Qantas, Jetstar och Virgin Blue har sitt huvudkontor här. Flygplatsen har tre terminaler, den internationella separeras från de andra två med en landningsbana. Rutten mellan Sydney och Melbourne är den mest trafikerade i världen.De mest populära internationella destinationerna är Auckland, Singapore och Hongkong.

Flygplatsen har ett mycket bra utbud av restauranger och butiker. Under 2010, den internationella terminalen uppgraderingen, särskilt shopping förbättras. Det finns trådlöst internet på hela flygplatsen