Hyrbil Singapore

Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Singapore

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Singapore inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Singapore miniguide

Hyrbil Singapore
Biluthyrning Singapore

Singapore är en liten republik som ligger på den södra spetsen av Malackahalvön (Malackahalvön) i östra Asien. Området är inte mer än 693 km2. Det är en ö-nation som till stor del utgörs av den stora staden Singapore (4,6 mill.innb. I 2009), vilket naturligtvis är också huvudstad. Den ekonomiska utvecklingen har under senare år varit mycket stark, och landet / staden har en befolkning med genomgående hög levnadsstandard. Singapore är en mångkulturell känsla – och också de fyra officiella språk: kinesiska, malajiska, tamil och engelska.

Något off-center, det finns flera naturreservat, där små områden på ön ursprungliga tropiska regnskogen (inklusive träsk och mangroveskogar) bevaras. Klimatet är tropiskt och relativt fuktig och varm. Den årliga medeltemperaturen ligger runt 27 grader C. Singapore Island är relativt platt, och den högsta punkten – Bukit Timah – är inte mer än 163 meter över havet.

Det finns ett antal sevärdheter i Singapore. Bland de mest populära är djurparken, när djur befinner sig i deras naturliga miljö, där du kan åka på en natt safari. Annars nämns friluftsområde Sentosa, som innehåller flera fina stränder.

Singapore är en av världens mest trafikerade hamnar, och är på många sätt en viktig trafik knutpunkt i östra Asien. Den viktigaste flygplatsen är Changi International Airport är den 5. största flygplatsen i Asien.

Hyra bil finns på flera platser i Singapore genom Hyrbilguiden.se. Priset du ser är vad du betalar och omfattar alla flygplatsavgifter, obegränsad körsträcka och alla försäkringar.

Hyrbil destinationer