Spara upp till 70 % på biluthyrning

Vi söker efter bästa pris på hyrbil från 1 600 olika företag

tick-2Garanterat låga priser

tick-2Inklusive försäkring och skatt

tick-2Inga dolda avgifter

tick-2 Fri körsträcka på de flesta destinationer

tick-2 Inga kreditkortskostnader

tick-2 24-timmars kundservice

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Biluthyrning Melbourne Flygplats

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Melbourne Flygplats inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Melbourne Flygplats miniguide

Melbourne Flygplats

Biluthyrning Melbourne Flygplats

Melbourne Airport (MEL) ligger ca 23 nordväst km Melbourne City .Det tar cirka 25 minuter med bil från Melbourne city och flygplats. Det är Australiens näst största flygplats för Sydney. Under 2003 flygplatsen, den berömda International Air Transport Association’s (IATA) Eagle Award för bästa service. Sex olika internationella biluthyrningsfirmor erbjuder biluthyrning inklusive Avis, Budget och Hertz. Skybus Flygbussen går till och från Melbourne city var tionde minut.

Från juni 2007 till juni 2008, 24.260.000 passagerare som besöker flygplatsen. Hela 41 procent besökte flygplatsen på grund av semester. Från Melbourne, en flygning till de flesta stora internationella destinationer utan att landa på en flygplats i Australien .Qantas och Virgin Blue har flygplatsen som sin huvudsakliga bas.

Flygplatsen har ett bra utbud av restauranger och caféer med mat från olika delar av världen. FÖRSTA Tax och tullfria har fyra butiker i den internationella terminalen och två erbjuder prisgaranti. Hilton Melbourne Flygplats är kopplat till den internationella terminalen genom en täckt gång.

 

Svenska