Spara upp till 70 % på biluthyrning

Vi söker efter bästa pris på hyrbil från 1 600 olika företag

tick-2Garanterat låga priser

tick-2Inklusive försäkring och skatt

tick-2Inga dolda avgifter

tick-2 Fri körsträcka på de flesta destinationer

tick-2 Inga kreditkortskostnader

tick-2 24-timmars kundservice

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Biluthyrning Melbourne

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Melbourne inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Melbourne miniguide

Hyrbil Melbourne

Biluthyrning Melbourne

Melbourne ligger på Australiens sydöstra kust, i delstaten Victoria, och är landets näst största stad – med 3,8 miljoner invånare (2006).Staden har många viktiga industi och ekonomi, samt landets största hamn. Under perioden 1901-1927 var Melbourne, Australiens huvudstad var men sedan ersättas av Canberra.

Staden har den största spårvagnsnätet och alla sju universitet. Staden är också känd för att vara Australiens kulturella kapital – särskilt i film, konst och design. Också när det gäller olika former av idrott, Melbourne berömd. Staden är bland verkliga arrangör av den internationella tennisturneringen, Australian Open – och cricket, som är en mycket populär sport i landet, har sin ”plats” på Melbourne Cricket Ground. Platsen platser nästan 100.000 åskådare.

Liksom andra stora städer i världen, Melbourne också många konstgallerier och museer samt bra shopping och ett varierat nattliv. Staden har också flera fina parker och inom staden kan på vissa håll för att uppleva en unik ”liten stad” intimitet.

Melbourne International Airport ligger 23 km norr om staden – från förort Tullamarine.

Hyrbilguiden.se erbjuder hyra en bil till Melbourne International Airport, men även på flera platser i centrala Melbourne. Sökmotorn ger ovanför dig ett stort utbud av hyrbilar i Melbourne till låga priser.

 

Svenska