Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Perth

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Perth inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Perth miniguide

Hyrbil Perth
Biluthyrning Perth

Perth är huvudstad i delstaten Western Australien, – med sina 1.650.000 invånare (2009) – Australiens 4 största stad. Det grundades 1869 på stranden av Swan River – på att det var mycket isolerat område på Australien .Det närmaste av de andra australiska städer, Adelaide – är 2000 km.Perth hamn stad i förorten Fremantle.

Bland de många attraktionerna, är följande nämnas: Kings Park (som är en stor park på en kulle med utsikt över staden) och djurparken Perth Zoo (strax söder om centrum).

Annars ön Hereisson Island, Swan River, ett populärt utflyktsmål, där du kan uppleva frigående kängurur. 18 km utanför Perth hamn Fremantle är en annan ö, så många besök som de är i Perth Rottne Island. Det är ”bebodd” av små, sällsynta handväska vilddjuret ”Quokka” – och var tidigare en brittisk straffkoloni.

Perth har också flera fina sandstränder nära centrum – inklusive den populära City Beach.

Den internationella flygplatsen Perth Airport ligger lite sydost om staden Guildford.

Boka en hyrbil i Perth i dag. Ju tidigare du är ur funktion, desto billigare är det i de flesta fall. Välj var i Perth du vill hyra en bil på sökmotor och tryck ”Sök”. Välj önskad bil och ange dina kontokortsuppgifter