Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Townsville

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Townsville inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Townsville miniguide

Hyrbil Townsville
Biluthyrning Townsville

Townsville (165.000 invånare år 2008) ligger på nordöstra kust Australien – i delstaten Queensland.Det grundades 1864 – och är främst känd som staden med 320 soldagar om året.

I centrum är det 290 meter höga Castle Hill, och härifrån har du en underbar utsikt över staden och förorterna – och man kan också se ut i skärgården, Magnetic Island, som är områdets mest berömda nationalpark.Annars stadsbilden domineras av två mil The Strand, med sin mycket populära och vackra stranden – som alltså ligger i centrum. Här är det bland annat också en stor lekplats för barn. Det finns annars en rad inbjudande stränderna i och omkring Townsville.

Townsville är också ett paradis för dykare, både professionella och amatörer – och det är organiserade dagliga resor till världens största korallrev, Stora barriärrevet, som ligger utanför kusten i Queensland. Stora barriärrevet är världsarv – och det gör regnskogen områden Townsville, där det finns flera nationalparker.

Flygplats Townsville flygplats ligger 12 km väster om centrum.