Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Hobart

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Hobart inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Hobart miniguide

Hyrbil Hobart
Biluthyrning Hobart

Hobart är inte på den australiska kontinenten, men på ön Tasmanien (68.401 km2) – 240 km söder om delstaten South Australien .Hobart har ca. 220.000 invånare och är den största staden på Tasmanien, vilket också utgör en separat stat i Australien.

Staden – som grundades 1803 – har ett utmärkt läge på båda sidor om floden Derwent River. Söker Hobart från havet, är det Mount Wellington (1271 m) dominerar synfältet. Annars förlänga den vackra dalen Derwent Valley inåt på ön – och längs kusten både öster och väster om Hobert är den långa sträckor av sandstränder – bland annat den populära sandstranden.

Hobart har en maritim kustklimat. Den högsta uppmätta temperaturen är + 40,8 grader C (4 januari 1976) – och den lägsta – 2,8 grader C (25 juni 1972).

Staden är känd för sina många festivaler och evenemang – inklusive den världsberömda Sydney-Hobart Regatta för havseilere, hålls varje år och den som inleds i Hobart 2 Juldagen, där Sydney är målet.Annars per vecka, mycket populära marknaden vid Salamanca Place i hjärtat av Hobart nämns.

Flygplats Hobart internationella flygplats ligger 17 km utanför centrum.