Spara upp till 70 % på biluthyrning

Vi söker efter bästa pris på hyrbil från 1 600 olika företag

tick-2Garanterat låga priser

tick-2Inklusive försäkring och skatt

tick-2Inga dolda avgifter

tick-2 Fri körsträcka på de flesta destinationer

tick-2 Inga kreditkortskostnader

tick-2 24-timmars kundservice

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Biluthyrning Alice Springs

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Alice Springs inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Alice Springs miniguide

Hyrbil Alice Springs

Biluthyrning Alice Springs

Alice Springs (befolkning 26.500 år 2006) ligger i Northern Territory (Northern Territory), och är den näst största staden i staten efter Darwin .Alice Springs är känt som en inkörsport till ”den australiensiska vildmarken” – eftersom det är en av de mest isolerade städer.Den närmaste staden i norr   Darwin med ett avstånd av ca.150 mil, och staden Adelaide i söder, är 153 mil bort.

Alice Springs ligger 576 meter över havet, och området har ett torrt klimat. Kring staden finns flera olika öknar. Staden har både västerländska och aboriginer influenser, och i centrum finns ett antal konstgallerierna i aboriginska konsten.

Andra sevärdheter och attraktioner i Alice Springs är: Botaniska trädgårdar, Museum of Central Australien – med fossiler, meteoriter och mineraler och Alice Springs Reptile Center – den största samling av reptiler i Northern Territory. Det finns mer än 100 reptiler – inklusive pytonormar.

En annan sevärdhet i staden är Alice Springs Desert Park – en stor park med djur och växter från olika öken miljöer.

Staden är värd årliga evenemang och festivaler, bland annat ”Camel Cup” – en kamelløp pågår på lokal kapplöpningsbanan musikfestival ”Bass i dammet” och öknen festivalen ”Alice Desert Festival.

Den närmaste flygplatsen är Alice Springs Airport, som ligger 14 km söder om centrum. Flygplatsen har dagliga inrikesflyg till större städer i Australien.

 

Svenska