Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Darwin

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Darwin inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Darwin miniguide

Hyrbil Darwin
Biluthyrning Darwin

Darwin är den södra av Australiens större städer – och huvudstad i Northern Territory.Det ligger på Beagle viken och har 115.000 invånare (2006). Det grundades 1869 och ligger i ett område där det regelbundet blåser mycket starka vindar. Alla tre gånger har staden delvis förstördes av cyklonen – sista gången 1974.

Darwin har ett tropiskt klimat – med regnperiod från december till april och torka resten av året. Med en genomsnittlig högsta temperatur på 32 grader C och en temperatur på minst 23,2 grader C, är det väldigt varmt här hela året. Det är mycket sällan temperaturen sjunker under 20 grader C.

Bland sevärdheterna i Darwin till Museum och konsthall i Northern Territory och den vackra botaniska nämns trädgårdar. Dessutom har staden många gallerier som visar konst aboriginerna. Staden är också känt för sina många stora kulturella evenemang är den årliga Darwin Festival de mest omfattande. Det är också vackrare, långa sandstränder i stadens omedelbara närhet.

Flygplats Darwin internationella flygplats är ca. 7 km från stadens centrum.