Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Brisbane Flygplats

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Brisbane Flygplats inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Brisbane Flygplats miniguide

Hyrbil Brisbane Flygplats
Biluthyrning Brisbane Flygplats

Brisbane Airport (BNE) ligger 13 km nordost om Brisbane .Den   är den tredje största flygplats i Australien.Bland transportalternativ till och från flygplatsen taxi, buss och tåg. Sex olika företag som erbjuder biluthyrning. I 2008 års val flygplatsen Skytracks pris vara det mest lämplig flygplats i världen.

Under 2008, 19,2 miljoner passagerare besök flygplatsen. 29 olika internationella destinationer kan nås från Brisbane där Auckland, Singapore och Christchurch är den mest trafikerade internationella destinationer.Flygplatsen är under utveckling, och förväntar sig att passageraren siffran kommer att stiga till 25 miljoner 2015.

När det gäller shopping som flygplatsen har flera specialbutiker med ett bra urval av läder och australiska hantverk plus skatt. Den internationella terminalen har 11 olika restauranger med ett brett utbud av mat och dryck. Novotel Brisbane Hotellet öppnade 2009 som det första hotellet på flygplatsen.