Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Christchurch

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Christchurch inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Christchurch miniguide

Hyrbil Christchurch
Biluthyrning Christchurch

Christchurch ligger på den östra sidan av södra ön, i Canterbury regionen. De kustnära Staden har 340.000 invånare, är den södra öns största stad. Det är också Nya Zeelands näst största stad. Christchuch ligger tio kilometer nordväst om hamnen i Lyttleton i södra delen av Pegasus Bay.

Christchurch är också känd som ”Garden City på slättlandet” eftersom staden fungerar som försörjningsbas för forskning i Antarktis. Staden grundades 1848 har attraktioner som Scott bas, en Art Center, teater,   Christ Church Cathedral och Christchurch Casino.I februari staden är värd för festivalen romantik, i november är det både karneval och hästkapplöpningar. Staden är en bra utgångspunkt för den som vill åka skidor på ön. Christchurch har ett tempererat klimat med en medeltemperatur på 22,5 grader i januari och 11,3 grader i juli. Staden har omkring 70 dagar för frost per år

Christchurch internationella flygplats ligger 12 kilometer norr om centrum, Harewood.