Spara upp till 70 % på biluthyrning

Vi söker efter bästa pris på hyrbil från 1 600 olika företag

tick-2Garanterat låga priser

tick-2Inklusive försäkring och skatt

tick-2Inga dolda avgifter

tick-2 Fri körsträcka på de flesta destinationer

tick-2 Inga kreditkortskostnader

tick-2 24-timmars kundservice

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Biluthyrning Christchurch Flygplats

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Christchurch Flygplats inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Christchurch Flygplats miniguide

Hyrbil Christchurch Flygplats

Biluthyrning Christchurch Flygplats

Christchurch International Airport (CHC) ligger 12 km utanför Christchurch och Nya Zeeland 2 största flygplats.Det finns en buss mellan flygplatsen och staden. Det finns goda möjligheter att hyra en bil på flygplatsen, de företag som finns är Avis, Budget, Hertz, Europcar, Maui Uthyrning, Thrifty, Britz och Backpacker husbil.

6.037.729 passagerare stannade på flygplatsen under 2008. Flygplatsen har två terminaler, men avsikten är att dessa två kommer slåas tillsammans och vara redo som en depå under 2010. Från Christchurch, en fluga till nio olika internationella destinationer i Asien och Australien .Den viktigaste grunden för flygbolaget Pacific Blue.

Christchurch flygplats har alla 35 olika affärer och ett bra utbud av kaféer, barer och restauranger. Andra faciliteter inkluderar ett apotek, trådlöst internet, bank, businesscenter och frisör. Det gäller i synnerhet för familjer eftersom det ger i lekrummet och olika typer av underhållning.
Nya Zeelands internationella Antarktis Centre är en 5 minuters promenad från flygplatsen. Sudima Hotel Christchurch flygplats ligger 5 minuters promenad från terminalen.

 

Svenska