Hyrbil Nya Zeeland

Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Nya Zeeland

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Nya Zeeland inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Nya Zeeland miniguide

Nya Zeeland
Biluthyrning Nya Zeeland

Nya Zeeland är en ö-nation som ligger i sydvästra Stilla havet, och har 4.200.000 invånare (2009). Landet består av två större öar – Nordön och Sydön, samt flera mindre öar. Nya Zeeland är ett geografiskt isolerat land, och det närmaste ”granne” är Australien, som ligger 2000 km.

Omkring 3 miljoner människor bor på Nordön, medan 1 miljon människor bor i de södra ön. Det finns en färjeförbindelse mellan de två största öarna.

Nya Zeeland har en mångkulturell nation, och det officiella språket är engelska. Landskapet består av fjordar, snöklädda berg, floder, gejsrar, vulkaner, regnskog och sandstränder. Den högsta toppen är Aoraki / Mount Cook (3754 m), som ligger på södra ön. North Island är mindre bergigt, men här är den aktiva vulkanen Mount Ruapehu ..

Nya Zeeland har en unik flora och fauna, samt många nationalparker.

Landet har ett subtropiskt klimat i norr, med långa, varma somrar och korta milda vintrar.Sommaren varar från november till april. I bergsområden klimatet är kallt med temperaturer under noll på vintern. En mer tempererat klimat i söder.

I landets huvudstad Wellington, ligger på sydspetsen av North Island och har 385.600 invånare i huvudstadsregionen (2008).Wellington har många kulturella och historiska byggnader – samt museer, konstgallerier och årliga festivaler. Staden är också känd för sin film och teater industrier.

Wellington är det land 3 största stad Auckland (som är norr om Nordön och 1,2 miljoner i storstadsområdet) och Christchurch (den största staden i södra Island med 350.000 invånare)

Nya Zeeland har internationella flygplatser i städerna Wellington, Auckland och Christchurch. Landets största och mest trafikerade flygplatsen är Auckland International Airport, som ligger 20 km söder om staden.

Hyrbilguiden.se erbjuder biluthyrning på de flesta resmål i Nya Zeeland. Vid beställning via Hyrbilguiden.se du garanterad ett lågt pris på bilen eftersom vi jämföra flera leverantörer.