Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Wellington

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Wellington inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Wellington miniguide

Hyrbil Wellington
Biluthyrning Wellington

Wellington är Nya Zeelands huvudstad och näst största stad.Wellington ligger vid den sydligaste spetsen av North Island genom Cook Strait. Ca. 178 000 invånare som bor i stadens centrum och ca. 398.000 i huvudstadsregionen.

Wellington är känd för sin film och teater industrier. Grundades 1840 och har varit huvudstad flyttar 1865. Landets National Museum ligger här, är Museum of Nya Zeeland Symphony Orchestra, Nya Zeeland symfoniorkester och balett också här, så staden är rik på kultur. Parlamentet är också här. Andra attraktioner linbana från hamnen till ingången av stadens botaniska trädgård nämns. De 25 hektar stora parken är bra för camping. Det finns en färja till ön Somes fd karantänstation för invandrare. Strax utanför är fågelskyddsområde, Kapiti Island.   I februari kommer det att finnas en stor karneval i Wellington.

Wellington flygplats ligger fem kilometer från centrala Rongotai.