Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Queenstown

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Queenstown inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Queenstown miniguide

Hyrbil Queenstown
Biluthyrning Queenstown

Queenstown är en stad på Nya Zeelands South Island. i regionen Otago.Queenstown ligger vid kanten av sjön Wakatipu och omgiven av bergskedjor i södra Alperna.9.000 bofasta i Queenstown.

Queenstown är känd som en vinterdestination för australier. Under högsäsongen är det ett festeby. Staden grundades som en gullgruveby år 1860, men när det slutade, var staden en utväg. År 1947 öppnade Nya Zeelands första kommersiella skidområde, Coronet Peak här. Idag finns fyra skidområden som kan nås från Queenstown. Staden är också en bra grund för heli-skidåkning och helikopterturer. Med Lake Wakatipu, som grannskapet erbjuder Queenstown på båtturer, inklusive jet båt, forsränning, parasailing, och öringsfiske för att nämna några aktiviteter. Är det för mycket kan besökarna ta en promenad längs Queen Städer vinløype, och sluta att smaka på vin Bannockburn.

Queenstown internationella flygplats är närmaste flygplats, sex miles från centrum.