Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Auckland

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Auckland inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Auckland miniguide

Hyrbil Auckland
Biluthyrning Auckland

Auckland är Nya Zeelands största stad med cirka en miljon invånare.Harbour Town ligger på den norra delen av Nordön. 375.000 bor i centrum av staden mellan Waitemata Harbour och Manukau Harbour.

Auckland är en av världens största segling städer, och är känd som City of Sails, just på grund av de många segelbåtarna som bor här. Från Sky Tower, den högsta fristående tornet på det södra halvklotet, med sina 328 meter, har en bra utsikt över staden och hamnen. Auckland har också den största koncentrationen av inhemska Maori på Nya Zeeland och Auckland Museum, kan besökarna lära sig mer om Maori kultur och traditioner.Staden har andra attraktioner såsom Auckland Zoo där sådana kan se kiwi fågel och Waitakere stränder norr om Auckland, för att nämna några. Besökare kan också ta tur em båt till den vulkaniska ön Rangioto.

Auckland International Airport ligger i södra distriktet Mangere ca. 18 km utanför centrum.