Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Auckland Flygplats

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Auckland Flygplats inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Auckland Flygplats miniguide

Hyrbil Auckland Flygplats
Biluthyrning Auckland Flygplats

Auckland Airport (AKL) ligger 21 km söder om Auckland. Det är den största flygplatsen i Nya Zeeland och i Australien finns det bara tre flygplatser som är större än Auckland.Det finns en flygbuss mellan centrala Auckland och flygplatsen. Biluthyrning företag är verksamma på flygplatsen, både på den internationella terminalen och National, Avis, Budget, Europcar, Hertz och sparsam. Auckland flygplats Skytraxs pris för att vara en av de 10 bästa flygplatserna i världen under 2009.

Från juni 2007 till juni 2008, Auckland flygplats, ett besök från 13.202.772 passagerare. Den viktigaste grunden för det nationella flygbolaget Air Nya Zeeland, och de mest trafikerade internationella sträckan går till Sydney. Flygplatsen har en nationell och en internationell terminal som ligger inom gångavstånd från varandra, men det finns också buss mellan terminaler. Flygplatsen är under uppbyggnad och ska vara redo för VM i rygby år 2011.

Auckland Airport har en imponerande shoppingområde med ca 75 olika affärer. Urvalet av kaféer, barer och restauranger är också goda. Andra faciliteter inkluderar trådlöst internet, vårdcentral, lekrum för barn, ett kapell, massage och konferenscenter. Specificiteten hos Auckland Airport är att den också har ett museum och erbjuder mini-golf och golfbanor. Hotell på flygplatsen är Grand Chancellor Auckland Airport och Jet Park.