Spara upp till 70 % på biluthyrning

Vi söker efter bästa pris på hyrbil från 1 600 olika företag

tick-2Garanterat låga priser

tick-2Inklusive försäkring och skatt

tick-2Inga dolda avgifter

tick-2 Fri körsträcka på de flesta destinationer

tick-2 Inga kreditkortskostnader

tick-2 24-timmars kundservice

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Biluthyrning Auckland Flygplats

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Auckland Flygplats inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Auckland Flygplats miniguide

Hyrbil Auckland Flygplats

Biluthyrning Auckland Flygplats

Auckland Airport (AKL) ligger 21 km söder om Auckland .Det är den största flygplatsen i Nya Zeeland och i Australien finns det bara tre flygplatser som är större än Auckland.Det finns en flygbuss mellan centrala Auckland och flygplatsen. Biluthyrning företag är verksamma på flygplatsen, både på den internationella terminalen och National, Avis, Budget, Europcar, Hertz och sparsam. Auckland flygplats Skytraxs pris för att vara en av de 10 bästa flygplatserna i världen under 2009.

Från juni 2007 till juni 2008, Auckland flygplats, ett besök från 13.202.772 passagerare. Den viktigaste grunden för det nationella flygbolaget Air Nya Zeeland, och de mest trafikerade internationella sträckan går till Sydney .Flygplatsen har en nationell och en internationell terminal som ligger inom gångavstånd från varandra, men det finns också buss mellan terminaler. Flygplatsen är under uppbyggnad och ska vara redo för VM i rygby år 2011.

Auckland Airport har en imponerande shoppingområde med ca 75 olika affärer. Urvalet av kaféer, barer och restauranger är också goda. Andra faciliteter inkluderar trådlöst internet, vårdcentral, lekrum för barn, ett kapell, massage och konferenscenter. Specificiteten hos Auckland Airport är att den också har ett museum och erbjuder mini-golf och golfbanor. Hotell på flygplatsen är Grand Chancellor Auckland Airport och Jet Park.

 

Svenska