Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Surfers Paradise

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Surfers Paradise inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Surfers Paradise miniguide

Surfers Paradise
Biluthyrning Surfers Paradise

Surfers Paradise (18 500 invånare år 2006) ligger på Australiens östkust, vid Stilla havet – och är en förort till staden Gold Coast (Guldkusten), som ligger i delstaten Queensland.

Surfers Paradise är ett av Australiens mest populära semesterorter, och är främst känd för att ha en av de bästa sandstränderna i världen.Surfers Paradise Beach är bred och lång, och som namnet antyder är detta ett paradis för surfare – och både uthyrning av surfbrädor och surfa naturligtvis gå till stranden.

Förort är också känt för sina många skyskrapor, som är uppradade längs stranden. Surfers Paradise är ett modernt stadsliv med caféer, restauranger, marknader, många pubar, barer och klubbar – såväl som teatrar och konsertlokaler. Huvudgatan i staden som kallas Cavill Avenue, och du har bra shopping i både spännande butiker och stora varuhus.

Bland de övriga attraktionerna i Surfers Paradise Gold Coast Art Gallery – ett galleri av både tillfälliga och permanenta utställningar och en underbar skulpturpark. Du kan också besöka Q1 Observation Deck som ligger i Q1 tornet på stranden. Observation däck är 77 och 78 våningen, 230 meter över marken –   och härifrån en har 360 graders panoramautsikt.Det finns också en bar och en biograf i förhållande till observation däck.

Den närmaste flygplatsen är Gold Coast Airport som ligger 20 km söder om Surfers Paradise.