Spara upp till 70 % på biluthyrning

Vi söker efter bästa pris på hyrbil från 1 600 olika företag

tick-2Garanterat låga priser

tick-2Inklusive försäkring och skatt

tick-2Inga dolda avgifter

tick-2 Fri körsträcka på de flesta destinationer

tick-2 Inga kreditkortskostnader

tick-2 24-timmars kundservice

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Biluthyrning Surfers Paradise

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Surfers Paradise inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Surfers Paradise miniguide

Surfers Paradise

Biluthyrning Surfers Paradise

Surfers Paradise (18 500 invånare år 2006) ligger på Australiens östkust, vid Stilla havet – och är en förort till staden Gold Coast (Guldkusten), som ligger i delstaten Queensland.

Surfers Paradise är ett av Australiens mest populära semesterorter, och är främst känd för att ha en av de bästa sandstränderna i världen.Surfers Paradise Beach är bred och lång, och som namnet antyder är detta ett paradis för surfare – och både uthyrning av surfbrädor och surfa naturligtvis gå till stranden.

Förort är också känt för sina många skyskrapor, som är uppradade längs stranden. Surfers Paradise är ett modernt stadsliv med caféer, restauranger, marknader, många pubar, barer och klubbar – såväl som teatrar och konsertlokaler. Huvudgatan i staden som kallas Cavill Avenue, och du har bra shopping i både spännande butiker och stora varuhus.

Bland de övriga attraktionerna i Surfers Paradise Gold Coast Art Gallery – ett galleri av både tillfälliga och permanenta utställningar och en underbar skulpturpark. Du kan också besöka Q1 Observation Deck som ligger i Q1 tornet på stranden. Observation däck är 77 och 78 våningen, 230 meter över marken –   och härifrån en har 360 graders panoramautsikt.Det finns också en bar och en biograf i förhållande till observation däck.

Den närmaste flygplatsen är Gold Coast Airport som ligger 20 km söder om Surfers Paradise.

 

Svenska