Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Broome

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Broome inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Broome miniguide

Hyrbil Broome
Biluthyrning Broome

Broome är en tropisk stad på Australiens västra kust vid Indiska oceanen – särskilt i Kimberly regionen.Staden har 14.000 invånare och den viktigaste industrin är turism, gruvdrift och jordbruk. Gruvorna producerade diamanter, bly och zink. Broome är en semesterort under sommaren, och är även kallat ”Pearl City” – på grund av de många förmögenhet jägare som i sin tid kom att dyka för pärlan musslor.

Stadens största attraktion är den vita sandstranden ”Cable Beach”, belägen 700 meter från centrum. Cable Beach är 22 km lång – och inbjudande, lockar kristallklart vatten många turister. På stranden har möjlighet att prova kamelridning, och det finns Båtuthyrning här. Andra attraktioner i Broome’s Pearl jakten Museum – som visar stadens pärla industri historia och Broome Historical Society Museum – med bilder från stadens historia.

Du kan även besöka den vackra bukten i Roebuck Bay – där man kan se den berömda ”Staircase to the Moon” (”Åtgärder till månen”) – en optisk effekt som uppstår när fullmåne och högvatten.

Andra aktiviteter i Broome är organiserat kajak tur i en Turtle Bay, och besöka stadens krokodil gården.

Staden har en egen flygplats – Broome International Airport, ligger strax utanför centrum.