Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Montreal Flygplats

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Montreal Flygplats inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Montreal Flygplats miniguide

Hyrbil Montreal Flygplats
Biluthyrning Montreal Flygplats

Montréal-Pierre Elliott Trudeau International Airport (YUL) ligger 25 km väster om Montreal. Det finns en flygbuss mellan centrala Montreal och flygplatsen. Den biluthyrningsföretag som erbjuder sina tjänster på flygplatsen Alamo, Budget, Hertz, Avis, National, Näringsliv, Dollar och sparsam.

12.207.309 passagerare besökt Montreal Airport under 2009, vilket gör den till 3. största flygplatsen i Sverige efter antal passagerare. Flygplatsen är den viktigaste grunden för fyra flygbolag, det är Sunwing Airlines, Air Kanada, Air Transat och CanJet. Från Montreal till ett flyg direkt till 130 destinationer i hela världen, över 50 av dessa är internationella. Det är den enda flygplats i Kanada med direktflyg till Afrika.

Montreal Airport har en stor taxfree butik, och ett bra utbud av barer, kaféer och restauranger. Andra faciliteter inkluderar trådlöst internet, bank, post, kapell, baby / allrum, lekrum för barn och VIP-lounge. Det finns flera hotell i närheten, en av dem är Auberge de l’Aéroport som kan nås med en buss.