Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Montreal

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Montreal inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Montreal miniguide

Hyrbil Montreal
Biluthyrning Montreal

Montreal är Kanadas näst största stad, och i 2006 befolkningen mätt på över 1,6 miljoner inom stadens gränser, samtidigt som antalet i Greater Montreal var på 3.600 000Montreal ligger på Montreal Island i provinsen Quebec, strax söder om landet. I stadens omgivningar floder St Lawrence-floden och Rivière des Prairie. Montreal är den näst största fransktalande staden i världen efter Paris .

Montreal är en kulturell stad som erbjuder många attraktioner och festligheter. Det världsberömda nöjesföretag Cirque de Soleil ligger här och staden är värd för flera festivaler också. Här är den största Comedy Festival i världen ställe som kallas Bara för skratt, eller ”bara på kul” på norska. Staden är också rik på museer och botaniska trädgårdar, och fyra romersk basilika.

Montréal-Pierre Elliott Trudeau International Airport är också under namnet Dorval Airport, ligger ca 15 km utanför staden.Under 2008, flygplatsen, den tredje största i Kanada med 12,8 miljoner passagerare.