Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Charlottetown

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Charlottetown inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Charlottetown miniguide

Hyrbil Charlottetown
Biluthyrning Charlottetown

Charlottetown är en stad i den kanadensiska provinsen Prince Edward Island. Ön ligger söder om landet, strax utanför landets fastlandet, som gränsar till nordöstra delen av USA. Charlottetown är centralt beläget på Prince Edward Island och är områdets största hamn.Staden är även huvudstad på ön, och i 2008 befolkningen beräknas till cirka 40 000

Charlottetown är en charmig plats som huvudsakligen livnär sig på fisk, livsmedel, jordbruk och turism. Det var här som Kanada skapelse ägde rum på 1800-talet och besökare kan läsa mer om staden och dess historia genom att besöka grundare’s Hall och det historiska Great George Street. Den moderna Charlottetown har mycket olika att erbjuda, både stränder, golf, teatrar och ett livligt nattliv. Varje sommar hålls Charlottetown Festival och den populära musikal Anne på Grönkulla, baserad på böckerna av LM Montgomery.

Charlottetown flygplats ligger ca. 6 km norr om staden och sätta upp flygningar inom landet.