Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Winnipeg

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Winnipeg inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Winnipeg miniguide

Hyrbil Winnipeg
Biluthyrning Winnipeg

Winnipeg ligger i den södra provinsen Manitoba, Kanada. Provinsen gränsar till USA i söder, och det är lite över 100 miles från Winnipeg till gränsen.Staden ligger längs floderna under röda och Assiniboine, och denna punkt är även känd som The Forks. Winnipeg är den största staden och huvudstad i provinsen, och 2008 invånare mätt på över 630 000

Fransmännen var de första européerna som kom till området i 1738. Besökare kan lära sig mycket om historien genom att besöka olika historiska sevärdheter. Fort Gibraltar och Maison du Bourgeois är en historisk Museet är öppet från maj till augusti, medan den undre Fort Garry National Historic Site i Kanada är en historisk plats för pälshandel. Staden är känd för sina många festivaler, inklusive Kanada Inns Winter Wonderland, Folklorama, Jazz Winnipeg Festival och Manito Ahbee Festival.

Det officiella namnet på flygplatsen är Winnipeg James Armstrong Richardson International Airport som ligger ca. 8 km utanför centrum.