Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Calgary

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Calgary inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Calgary miniguide

Hyrbil Calgary
Biluthyrning Calgary

Calgary är en stad i landet Kanada som kan hittas i norra Nordamerika.Calgary Alberta tillhör provinsen, som ligger i sydvästra delen av Kanada. Det är den största i provinsen med en befolkning på cirka 1,1 miljoner, och förorterna kom-talet i nästan 1,2 miljoner (2009).Calgary ligger nära den stora bergskedjan Rocky Mountains och i närheten av den plats där Bow och armbågen floder möts.

Calgary är känd som en utmärkt vinterdestination i termer av dess läge nära Rocky Mountains och var också den första kanadensiska staden som värd för de olympiska vinterspelen år 1988. Dessutom Calgary en modern storstad som erbjuder museer, shoppingområden och Kanadas näst största djurpark. Flera festivaler hålls här varje år, inklusive The People’s Music Festival och High Performance Rodeo med underhållning såsom musik, teater, dans och film.

17 km utanför stadens flygplats är Calgary internationella flygplats med flyg till både USA och Europa