Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Quebec

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Quebec inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Quebec miniguide

Hyrbil Quebec
Biluthyrning Quebec

Quebec är huvudstad i provinsen Quebec, och i 2008 befolkningen i centrum mätt på nästan 530 000Quebec är beläget i sydöstra Kanada, nära mynningen av floden St Lawrence.De flesta av invånarna talar franska och staden är en stor hamn. Quebec grundades 1608 och är en av Nordamerikas äldsta städer. Kanada är uppkallad efter den uppgörelse som var där Quebec grundades.

Många turister besöker Quebec varje år. Staden har mycket att erbjuda och förmodligen Kanadas mest historiska stad, det finns mycket gammal kultur att uppleva. I den gamla staden Vieux Quebec, som ligger närmast floden, är fortfarande stadens murar och vallgrav intakt. Det finns också många historiska byggnader, varav en del härrör från 1600 – och 1700-talet. Staden gränser med museer, Quartier Latin, ett akvarium och teater. Gamla stan är noterat på Unescos lista över världsarv.

Québec City Jean Lesage International Airport är också känd som Jean Lesage International Airport erbjuder flyg både inom landet och utomlands. Flygplatsen ligger 11 km utanför staden.