Spara upp till 70 % på biluthyrning

Vi söker efter bästa pris på hyrbil från 1 600 olika företag

tick-2Garanterat låga priser

tick-2Inklusive försäkring och skatt

tick-2Inga dolda avgifter

tick-2 Fri körsträcka på de flesta destinationer

tick-2 Inga kreditkortskostnader

tick-2 24-timmars kundservice

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Biluthyrning Quebec

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Quebec inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Quebec miniguide

Hyrbil Quebec

Biluthyrning Quebec

Quebec är huvudstad i provinsen Quebec, och i 2008 befolkningen i centrum mätt på nästan 530 000Quebec är beläget i sydöstra Kanada , nära mynningen av floden St Lawrence.De flesta av invånarna talar franska och staden är en stor hamn. Quebec grundades 1608 och är en av Nordamerikas äldsta städer. Kanada är uppkallad efter den uppgörelse som var där Quebec grundades.

Många turister besöker Quebec varje år. Staden har mycket att erbjuda och förmodligen Kanadas mest historiska stad, det finns mycket gammal kultur att uppleva. I den gamla staden Vieux Quebec, som ligger närmast floden, är fortfarande stadens murar och vallgrav intakt. Det finns också många historiska byggnader, varav en del härrör från 1600 – och 1700-talet. Staden gränser med museer, Quartier Latin, ett akvarium och teater. Gamla stan är noterat på Unescos lista över världsarv.

Québec City Jean Lesage International Airport är också känd som Jean Lesage International Airport erbjuder flyg både inom landet och utomlands. Flygplatsen ligger 11 km utanför staden.

 

Svenska