Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Halifax

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Halifax inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Halifax miniguide

Hyrbil Halifax
Biluthyrning Halifax

Halifax ligger i provinsen Nova Scotia, Kanada. Provinsen ligger sydost om landet, på en halvö strax utanför gränsen till nordöstra USA, och Halifax är huvudstad i Nova Scotia hjälpmedel Nya Skottland.Halifax ligger på den östra sidan av halvön och gränsar till Atlanten. Staden har en av de viktigaste isfria hamnar i Kanada och är handel i provinsen.Befolkningen i Halifax har uppmätts till nästan 360, 000 (2008).

Halifax grundades av britterna 1749, och idag finns många attraktioner som hedrar sin historia. Historisk Halifax staten är ett friluftsmuseum som visar hur de boende bodde ca. 200 år sedan. Sedan 1976, underhöll en utomhusteater invånare och besökare med spel i första frihet. Halifax hävdar även att Roanoke Canal Museum och Trail, som följer Roanoke River, är världens största museum. Halifax erbjuder ett antal vackra parker som Medoc Mountain State Park och sjöfåglar Sylvian Heights Park.

Halifax Stanfield International Airport ligger ca 35 km utanför staden.