Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Kelowna

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Kelowna inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Kelowna miniguide

Hyrbil Kelowna
Biluthyrning Kelowna

Kelowna är beläget söder om provinsen British Columbia i västra Kanada och gränsar till Stilla havet.Det finns ungefär 270 km till staden Vancouver, och det tar ca. 1,5 timmar att köra till gränsen. Kelowna har ett attraktivt klimat med mycket sol och ligger i Okanagan Valley, nära stranden av Lake Okanagan Lake. Antal invånare skulle uppgå till över 125 000 under 2008.

Kelowna kännetecknas av parker och vackra stränder, och området är känt för produktion av frukt och vin. På sommaren kan du bada, fiska och köra vattenskidor på sjön, och på vintern är det vanligt att avveckla i de omgivande bergen och njuta av vinteraktiviteter som skidor och snö. I staden finns många gallerier och museer, bland annat ett museum och ett vinmuseum. Middagar och vinprovningar och festivaler som Fat Cat Barnens Festival och Okanagan Wine Festival.