Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Dublin

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Dublin inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Dublin miniguide

Dublin
Biluthyrning Dublin

Dublin är en stad i mitten av Irlands östkust vid floden Liffey. Dublin är huvudstad i Republiken Irland. Staden har 496.000 invånare, med förorter, siffran är närmare en miljon.

Bryggeriet Guinness Storehouse i St James Gate, Dublin Castle, från 1200-talet och universitetet Trinity College från 1592 är några av attraktionerna Dublin har att erbjuda. Library of Trinity College har över en miljon tryckta böcker, och har bland annat Kellsboken, som skapades av keltiska munkar på 800-talet staden är känd för sin litterära historia, och har alla författare som William Butler Yeats, George Bernard Shaw, Samuel Beckett, Oscar Wilde och James Joyce. Dessutom har staden flera konstgallerier att National Gallery, den irländska Museum of Modern Art och staden Arts Centre. Dublin erbjuder också musikaliska upplevelser, bra nattliv och shopping.

Dublin International Airport ligger ca. 12 km norr om centrum.