Spara upp till 70 % på biluthyrning

Vi söker efter bästa pris på hyrbil från 1 600 olika företag

tick-2Garanterat låga priser

tick-2Inklusive försäkring och skatt

tick-2Inga dolda avgifter

tick-2 Fri körsträcka på de flesta destinationer

tick-2 Inga kreditkortskostnader

tick-2 24-timmars kundservice

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Biluthyrning Dubai

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Dubai inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Dubai miniguide

Hyrbil Dubai

Biluthyrning Dubai

Dubai är en stad och huvudstad i emiratet Dubai, som är ett av sju emirat i landet Förenade Arabemiraten ..Dubai är beläget på västra sidan av landets norra spets utsikt över Persiska viken. Dubai är den största staden i området och i 2008 befolkningen uppskattas mer än 2 000 000 Port Rashid är den största import-hamnen i landet.

Staden och emiratet har mycket att erbjuda och hävdar att det medför världens största attraktioner. En av de mest kända attraktionerna är The World, världens största samling av 300 öar utanför kusten som är gjord av sand och formad som världskartan. Dessutom är skyltar med Dubai Ski Dubai är världens största konstgjorda skidbacke och ett av de största djurparker, Dubai Land. Världens största skyskrapa Burj Khalifa slutfördes i januari 2010 och åtgärder 828 meter.

Dubai International Airport är belägen ca. 4 km utanför Dubai och år 2009 var flygplatsen, världens 17 största i antal passagerare.

Hyrbilguiden.se erbjuder biluthyrning på flera ställen i Dubai, inklusive det berömda hotellet Burj Al Arab, Golden Sands, Hyatt Hotel och World Trade Center. Bil erbjuds kurs på Dubai International Airport.

 

Svenska