Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Dubai

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Dubai inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Dubai miniguide

Hyrbil Dubai
Biluthyrning Dubai

Dubai är en stad och huvudstad i emiratet Dubai, som är ett av sju emirat i landet Förenade Arabemiraten. .Dubai är beläget på västra sidan av landets norra spets utsikt över Persiska viken. Dubai är den största staden i området och i 2008 befolkningen uppskattas mer än 2 000 000 Port Rashid är den största import-hamnen i landet.

Staden och emiratet har mycket att erbjuda och hävdar att det medför världens största attraktioner. En av de mest kända attraktionerna är The World, världens största samling av 300 öar utanför kusten som är gjord av sand och formad som världskartan. Dessutom är skyltar med Dubai Ski Dubai är världens största konstgjorda skidbacke och ett av de största djurparker, Dubai Land. Världens största skyskrapa Burj Khalifa slutfördes i januari 2010 och åtgärder 828 meter.

Dubai International Airport är belägen ca. 4 km utanför Dubai och år 2009 var flygplatsen, världens 17 största i antal passagerare.

Hyrbilguiden.se erbjuder biluthyrning på flera ställen i Dubai, inklusive det berömda hotellet Burj Al Arab, Golden Sands, Hyatt Hotel och World Trade Center. Bil erbjuds kurs på Dubai International Airport.