Spara upp till 70 % på biluthyrning

Vi söker efter bästa pris på hyrbil från 1 600 olika företag

tick-2Garanterat låga priser

tick-2Inklusive försäkring och skatt

tick-2Inga dolda avgifter

tick-2 Fri körsträcka på de flesta destinationer

tick-2 Inga kreditkortskostnader

tick-2 24-timmars kundservice

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Biluthyrning Dubai Flygplats

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Dubai Flygplats inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Dubai Flygplats miniguide

Hyrbil Dubai Flygplats

Biluthyrning Dubai Flygplats

Dubai International Airport (DBX) ligger 4 km sydost om Dubai och är den största flygplatsen i Förenade arabemiraten ..Både tunnelbana och buss är bra transporter för att få mellan flygplatsen och Dubai. Alla 16 olika företag som erbjuder biluthyrning, inklusive Hertz, Europcar och Sixt.

Flygplatsen är en av de största i världen i fråga om både last och passagerare, under 2009 var 40.900.000 passagerare besök flygplatsen. Den har tre terminaler och det tar cirka 10 minuter att resa mellan terminaler. Flygplatsen är en knutpunkt för resande i Mellanöstern, de tre mest trafikerade destinationerna (2009) är Bahrain, Teheran-Imam Khomeini, och Kuwait. Det är en knutpunkt för flera flygbolag, bland annat Emirates Cargo Plus Aviation, Royal Jet och östra SkyJets

Dubai Airport har en exklusiv och modern design, och är ett paradis för shopping. Det 5,4000 kvadratmeter taxfree-komplex har vunnit 70 internationella utmärkelser sedan starten 1983 som ett av Mellanöstern första i skattefria. Det finns också 25 olika restauranger – från enkla caféer till exklusiva restauranger. Flygplatsen har bland annat affärs-och konferensanläggning och ett hälsocenter med pool, massage och gym. Dubai International Hotel är beläget nära flygplatsen.

 

Svenska