Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Dubai Flygplats

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Dubai Flygplats inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Dubai Flygplats miniguide

Hyrbil Dubai Flygplats
Biluthyrning Dubai Flygplats

Dubai International Airport (DBX) ligger 4 km sydost om Dubai och är den största flygplatsen i Förenade arabemiraten. .Både tunnelbana och buss är bra transporter för att få mellan flygplatsen och Dubai. Alla 16 olika företag som erbjuder biluthyrning, inklusive Hertz, Europcar och Sixt.

Flygplatsen är en av de största i världen i fråga om både last och passagerare, under 2009 var 40.900.000 passagerare besök flygplatsen. Den har tre terminaler och det tar cirka 10 minuter att resa mellan terminaler. Flygplatsen är en knutpunkt för resande i Mellanöstern, de tre mest trafikerade destinationerna (2009) är Bahrain, Teheran-Imam Khomeini, och Kuwait. Det är en knutpunkt för flera flygbolag, bland annat Emirates Cargo Plus Aviation, Royal Jet och östra SkyJets

Dubai Airport har en exklusiv och modern design, och är ett paradis för shopping. Det 5,4000 kvadratmeter taxfree-komplex har vunnit 70 internationella utmärkelser sedan starten 1983 som ett av Mellanöstern första i skattefria. Det finns också 25 olika restauranger – från enkla caféer till exklusiva restauranger. Flygplatsen har bland annat affärs-och konferensanläggning och ett hälsocenter med pool, massage och gym. Dubai International Hotel är beläget nära flygplatsen.