Hyrbil Forenade Arabemiraten

Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Förenade Arabemiraten

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Förenade Arabemiraten inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Förenade Arabemiraten miniguide

Hyrbil Förenade Arabemiraten
Biluthyrning Förenade Arabemiraten

Förenade Arabemiraten är en federal republik i Mellanöstern, och består av sju stater (kallas Emirates). Landet gränsar till Oman och Saudiarabien – och kustlinjen både Gulf of Oman och Persiska viken.Förenade Arabemiraten har nästan 5 miljoner invånare.

Inland består av enbart landskapsarkitektur med öken, sanddyner och berg. Klimatet är torrt och varmt större delen av året med hög luftfuktighet langst kusten.

Förenade Arabemiraten är ett av världens rikaste länder, där den främsta inkomstkällan kommer från olja, handel och finansiering – samt turism. Landet är ett mångsidigt och mångkulturellt samhälle där islam och arabisk kultur dominerar både i arkitektur, musik, kläder, mat och livsstil. Turister väljer också denna exotiska destination på grund av det utmärkta shoppingmöjligheter och de vackra sandstränderna längs kusten.

Kapitalet i Abu Dhabi (860.000 invånare) är landets näst största stad och centrum för oljeindustrin.Största stad, Dubai (2,1 miljoner invånare), som ligger i Persiska viken, det lyxiga turismen som en viktig näringskälla.Andra större städer i landet är Al Ain, Sharjak, Ras al-Khaimah och Ajman.

Landets viktigaste flygplats är Dubai International Airport, och det ligger 4 km sydost om centrala Dubai.

Byggnaden är nu en ny stor flygplats i kuststaden Jebel Ali, 35 km sydväst om downtown Dubai –

Al Maktoum International Airport. Detta är planerat att slutföras under 2017.

Pröva vårt användarvänliga sökmotor och få överraskande låga priser som noteras på bilen i Förenade Arabemiraten.