Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Cambridge

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Cambridge inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Cambridge miniguide

Hyrbil Cambridge
Biluthyrning Cambridge

Cambridge är en stad och administrativt centrum i grevskapet Cambridgeshire. Länet ligger öster i södra delen av England, medan staden är belägen söder om länet.Floden Cam flyter genom staden och invånarna mättes till över 120, 000 (2008) inom stadens gränser. Cambridge chartrades i 1207 och är en av landets äldsta städer.

Cambridge är mest känd för att vara en universitetsstad, och University of Cambridge är Englands näst äldsta universitet och den fjärde äldsta. Universitetet grundades 1200-talet och universitetsbyggnader är historiska och ståtliga. Mycket av staden präglas av medeltiden, som gator och broar. Det finns en hel del att komma till Cambridge, inte bara museer, utställningar och historiska byggnader. Det finns flera teatrar, konsertlokaler och festivaler, bland annat en Shakespeare festival, jazz festival och öl festival.

London Stansted Airport är den närmaste flygplatsen till Cambridge och är belägen ca. 50 km söderut.Andra större flygplatser ligger inom köravstånd från staden som London Gatwick och Heathrow.