Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Brighton

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Brighton inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Brighton miniguide

Hyrbil Brighton
Biluthyrning Brighton

Brighton är en ofta besökt kuststad i grevskapet East Sussex i England. Staden ligger i söder, nära Engelska kanalen. Huvudstaden London är ca. 80 km norr om Brighton.Staden är en av de största badorter i England och har varit en populär badort sedan 1700-talet. Befolkningen inom stadens gränser mättes för nästan 140 000 under 2007.

Klimatet här är varmt med mycket sol, och mot slutet av 18. talet började rika och sjuka att åka till Brighton på grund av vädret och den friska havsluften. Sajten växte till en exklusiv semesterort, speciellt efter George IV flyttade hit. Royal Pavilion är en vacker och exotisk byggnad som uppfördes av George IV, och det finns möjligheter för guidade visningar. Förutom att många museer, är det också ett akvarium här, Brighton Sea Life Centre.

Den närmaste flygplatsen för passagerare och flygning rutten London Gatwick Airport. Det tar ungefär 45 minuter att köra till flygplatsen från Brighton.