Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Newcastle Flygplats

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Newcastle Flygplats inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Newcastle Flygplats miniguide

Hyrbil Newcastle Flygplats
Biluthyrning Newcastle Flygplats

Newcastle Airport (NCL) är beläget 9,3 km utanför Newcastle. Ett av de enklaste sätten att ta sig till och från flygplatsen är med tunnelbana, som är en av de mest moderna i England, och i samband med 60 olika stationer.Hyrbil Europcar, National, Alamo, är Hertz och Avis ligger på första våningen i över terminalen för inrikesflyg.

Under 2008 besökte 5.039.993 passagerare Newcastle Airport. Det är ett nav för Eastern Airways, EasyJet, Jet2.co, Thomas Cook Airlines och Airways Thomson. De fem populäraste destinationerna Amsterdam, Palma, AlicanteMalaga och Dublin.

Flygplatsen har cirka 10 barer, kaféer och restauranger. Den renoverades 2007 och har sedan dess fått ett bra urval av taxfree och andra affärer. Det är känt att vara mycket barnvänlig och erbjuder ett speciellt urval av barn både när det gäller nöjen, shopping och mat. The Cheviot Executive Lounge är tillgänglig för alla passagerare mot ersättning och som har internet, telefon och fax. Britannia Hotel Newcastle Airport och Newcastle Airport Premier Travel Inn ligger på gångavstånd från flygplatsen.