Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Newcastle

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Newcastle inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Newcastle miniguide

Hyrbil Newcastle
Biluthyrning Newcastle – Foto: © Ken Brown

Newcastle uopn-Tyne är en stad i grevskapet Tyne and Wear och staden är belägen i nordöstra England. Länet är uppkallat efter floderna Tyne and Wear som rinner i området och staden fick namnet på 1000-talet då vikingarna byggde ett slott här. Floden Tyne rinner genom Newcastle och staden är känd för kolindustrin, som påbörjades under 1200-talet. Befolkningen i Newcastle ligger på över 270, 000 (2008).

Newcastle är en gammal stad som är en blandning av gamla och moderna, medan tecken på att vara en industristad. På Discovery Museum kan läsa mer om historia och dess roll i inklusive kol-och bomull. I gamla stan finns fortfarande rester av väggar från 1200-talet och flera medeltida kyrkor. Blue Reef Aquarium är ett akvarium med hajar och tropiska fiskar som bör besökas, och floden Escapes arrangerar båtturer längs floden Tyne.

Newcastle Airport ligger ca 10 km utanför centrum och är den 13: e mest trafikerade flygplatsen i Storbritannien.