Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Oldham

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Oldham inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Oldham miniguide

Hyrbil Oldham
Biluthyrning Oldham

Oldham ligger norr om England, i grevskapet Greater Manchester ligger på den engelska västkusten.Oldham ligger ca 10 km nordost om staden Manchester och det handlar om. 70 km till Liverpool i väster. Oldham är en relativt ny stad i England och inte börja växa tidigare under den industriella revolutionen på 1700-talet. Idag befolkningen mätt på nästan 105 000 (2008).

Stadens historia börjar på 1700-talet och innan dess var området perfekt för fårskötsel. Oldham gjorde sin första märket i textil-och bomullsindustrin. Av historiska landmärken bör noteras Foxdenton Hall, som byggdes i början av 1700-talet och Alexandra Park byggdes 1865. Galleri Oldham ger besökaren en god introduktion till historia och kulturarv, medan Saddleworth Museum ger en förståelse för hur människor levde i det förflutna liksom utställningen bland annat textilindustri.

Manchester Airport är ca 30 km söder om Oldham och är den mest trafikerade flygplatsen i land utanför London-området.