Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Birmingham

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Birmingham inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Birmingham miniguide

Hyrbil Birmingham
Biluthyrning Birmingham

Birmingham är beläget i den västra delen av centrala England, den Midlands.På detta område strömmande floder Severn River, Trent älv och Ouse River. Birmingham är den näst största staden i England efter London, och i 2008 befolkningen uppskattas till över 1 000 000I 1100-talet var en Birmingham stad som levde genom att hålla marknader, och det växte till en stad under den industriella revolutionen i England i slutet av 1700-talet.

Birmingham är en kulturell stad som motverkar de flesta vill ha. Brimingham Royal Ballet är Storbritanniens främsta balett trupp, och staden erbjuder även andra danstillställningar DanceXchange och International Dance Festival. Andra festivaler kommer att inkludera St Patrick’s Day Festival hölls i februari och det kinesiska nyåret firas i den kinesiska kvarteren. För dem som är intresserade av historia kan Birmingham erbjuder många museer och sevärdheter från medeltiden.

Birmingham International Airport ligger 10 km utanför centrum, och år 2007 var 6 trafikerade flygplats i landet.