Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Exeter

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Exeter inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Exeter miniguide

Hyrbil Exeter
Biluthyrning Exeter

Exeter är en stad och huvudstad i det engelska grevskapet Devon, som ligger i sydvästra England. Staden ligger i söder, vid floden Exe flödar in i Engelska kanalen. År 2008 till antalet uppskattade personer att vara över 113 000 Exeter är en gammal stad och på grund av upptäckten tror att det var en arbetsgemenskap här sedan år 250 f.Kr. Kr.

Exeter är ett kulturellt centrum som har mycket att erbjuda, men det är främst en historisk stad. Mycket av den gamla staden förstördes under 2. Världskriget, men mycket byggdes upp igen efteråt. Den mest kända byggnaden är den vackra katedralen från 1200-talet. Staden väggen är också en populär attraktion och att det kommer mest från 800-talet, men det finns även resterna av en romersk stadsmur. Verksamheter Exeter City filmfestival, sommarfestival och temapark Crealy Great Adventure Park.

Exeter International Airport ligger ca 9 km utanför centrum.