Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Bolton

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Bolton inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Bolton miniguide

Hyrbil Bolton
Biluthyrning Bolton

Bolton ligger i det engelska grevskapet eller län kallas Greater Manchester. Staden ligger 18 kilometer nordväst om den större staden Manchester och området är beläget i den nordvästra delen av England. Antal personer i Bolton var över 140   000 under 2008.Som vävare från Flandern bosatte sig i området på 1400-talet lärde de sig konsten att väva på. Långt efter Bolton var en av de ledande bomull spinnare.

Bolton erbjuder många olika museer och fler är under Bolton Museum. En av de platser som är värda ett besök är Smithills Hall. Detta är en gammal och vördnadsvärd byggnad med en lång historia som går tillbaka till medeltiden. På grund av sin historia och invånare förväntas platsen att vara hemsökt och ett antal konton har aldrig varit en logisk förklaring.

Det finns flera flygplatser i närheten av Bolton och en av dessa är Manchester Airport. Den erbjuder internationella flygningar och flygplatsen är belägen ca. 30 km utanför Bolton.